"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

High-Tech stílus - út az univerzum felé

A High-Tech stílus luxus kivitelű ipari anyagokat használ. Azonban míg a 80-as években a csúcstechnikát a vaslépcső, a fémfal, a gumipadló és az üvegtégla testesítette meg, addig ma az üvegbeton, a polírozott beton, a sci-fi-be illő vonalvezetésű bútorok, az elsötétedő üvegfalak, valamint a megvilágított rozsdamentes felületek a jellemző stílusjegyei.

A futurisztikus szobabelsők, a gépesített élettér és a legkülönbözőbb technikai megoldások mellett nagyon fontos a funkcionalitás is. Kedveli az eklektikát, melyet egy-egy régebbi tárgy, vagy természetes anyag térbe illesztésével valósít meg. Teszi mindezt nagy, egybenyitott terekben, ahol mindez érvényesülni tud. Kevés színt használ, jellemző színei nincsenek. A modern konyhai eszközök és műszaki berendezések szinte elengedhetetlen velejárói ennek a sokszor már mű környezetnek. Az okostelefonok korában a kamaszokat is egyre inkább megérinti ez a stílus, mely mindinkább környezettudatossá válik, hiszen karakteres stílusjegyei 5 év múlva úgyis elavulnak.

Stílusjegyei

A fémmozaik a high-tech stílus egyik meghatározó stíluseleme. Bár a túl nagy felületen való alkalmazása rideggé és egyhangúvá teszi a teret, egy kisebb falszakasz kiemelésével, vagy egy-egy dekorációs csíkkal, és megfelelő fényhatással fiatalos lendületet adhatunk a kerámiából, vagy természetes kőből készült falburkolatoknak.

Vissza a Stíluskalauzhoz » 

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.