"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Látványtervek » Egy 110 m2-es lakóparki lakás látványtervei

Rusztikus Contemporary stílusban terveztem meg egy kedves háromtagú családnak ezt a 4. emeleti társasházi lakást, melyben domináns stíluselemként modern és funkcionális bútorok kaptak helyet, a rusztikus stílust pedig a kőburkolatok és a fagerendák képviselik. Azért választották ezt a lakást, mert a mostanit már "kinőtték", annyira zsúfoltnak találják, hogy nem érzik benne jól magukat. Ezért az elsődleges feladatom funkcionális, személyre szabott bútorok tervezése volt, valamint a szobák kialakítása úgy, hogy mindhármuknak meglegyen a külön kis élettere.

A "fiús" szobának pedig a baráti összejövetelek mellett home office feladatokat is el kell tudni látnia. A kislány szobájának berendezése mellett - melyre több verziót is készítettem - üde színfoltja a lakásnak a női hálószoba, mely színes fa falburkolatával a mai trendekkel ellentétben nem "szállodás", hanem otthonos, barátságos hangulatot áraszt.            

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.