"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Látványtervek » Egy 156 m2-es belvárosi lakás látványtervei indusztriális stílusban

Ezt a feladatot közös munka keretében végeztük, kétféle költségvetéssel. Az én feladatom a hálószoba és az egyik fürdőszoba megtervezése volt indusztriális stílusban. Mivel a zárt közlekedési rendszerű, nagypolgári lakás nem felelt meg a lakói igényeinek, világos, nagy, egybenyitott tereket alakítottunk ki korszerű és időtálló anyagokkal. A hálószoba tervezésekor arra törekedtem, hogy az ipari stílusjegyek megjelenítése mellett megmaradjon a helyiség intim hangulata. A tv mögötti téglafalat a fürdőben is tovább vittem karakteresebb színárnyalatban, megteremtve így a helyiségek közötti összhangot.

Térrendezés tekintetében az egyszerű megoldásokat és az átláthatóságot tekintettem elsődleges szempontnak. Az egyes helyiségekben megjelenő fémkeretes ajtók és üvegbetétek keretbe foglalják az egész lakást. Hideg felületük ellenére egységessé, otthonossá és barátságos hangulatúvá varázsolják a tereket.

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.