"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Látványtervek » Egy 75 m2-es társasházi lakás látványtervei

Egy új építésű 75 m2-es társasházi lakás belső tereinek és berendezésének megtervezésére kaptam megbízást egy nagyon kedves, fiatal házaspártól. A helyiségkapcsolatok adottak voltak, és teljes mértékben megfeleltek a megbízóimnak, ezért alaprajzi változtatásokra nem volt szükség. Az volt a kérésük, hogy a természetes anyagok használata mellett a sötétbarna, és a pasztell színek domináljanak. A színhasználatot még a kiegészítőkben is konzekvensen követték, sem az élénk színeket, sem pedig a szürke árnyalatait nem szerették volna bevinni a belső terekbe. (Azért én készítettem szürke és élénk verziót is.) smiley

Már az előszobából rögtön látható a fekete krétafal, mely az egyik kedvenc látványelemük lett a készülő lakásban. A "Dizájnposzter" minimalista képeivel kiegészítve játékosságot visz a mély tónusú terekbe.

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.