"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Látványtervek » Egy belvárosi utazási iroda látványtervei

A DERTOUR Hungária Utazási Iroda ügyvezető igazgatója azzal bízott meg, hogy az előző bérlő 6. emeleti - jelenleg több helyiségből álló - irodáját egy légterűvé alakítsam át, melyben a recepció és a call center kap helyet. Ő pedig a kollégáktól elkülönülten, egy zárt irodában szeretne dolgozni. A térszervezés elkészülte után a színeket, valamint a fal- és padlóburkolatokat gyorsan eldöntöttük: kellemes barna árnyalatot kapott a padló, melyet szürkével, fehérrel, kékkel és pirossal egészítettünk ki. A meglévő juhar bútorok szintén bekerültek a térbe, melyeket igyekeztem egy helyre csoportosítani.

Az utazási irodára jellemző tapétákkal és bőröndpolcokkal tettük játékossá az egyébként is dinamikus tereket. Az ügyfélváró falát indonéz Otago Grey márványburkolat, míg az igazgatói iroda falát Jura mészkő téglaburkolat és egy meghökkentő 3D poszter díszíti. A recepciós pult a brazíliai Rio Negro fekete palából és kézzel hasított indonéz fából készült. A mellékhelyiségek sem maradtak design nélkül: falukat újságpapír mintás tapéta teszi izgalmassá.

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.