"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Látványtervek » Szlalom hotel

Egy turista övezetben fekvő vadászház 3 csillagos, 2 szintes sí- és wellness szállóvá való átalakítására, belső tereinek és berendezésének megtervezésére kaptam megbízást. A tulajdonosok egy 12-20 fős szállót képzeltek el, melynek szolgáltatásait az ott megszálló vendégek mellett "külsős" látogatók is igénybe vehetik, úgy a kávézó-éttermet, mint a wellness helyiséget.

Nagyon fontosnak tartják a mozgássérültek bevonását az aktív pihenésbe, akik külföldön már nem csak hegyi utakon tudnak közlekedni, illetve kilátókhoz ellátogatni - megismerkedve így egy adott síterep látványosságaival -, hanem magát a síelést (síbobot) is kipróbálhatják. Ehhez természetesen speciális sportszerek és oktatók állnak rendelkezésükre. Franciaország és Ausztria mellett Magyarországon is elindult egy ilyenfajta törekvés, ami nagyon megfogta a tulajdonosokat, hiszen a mozgássérültek segítése mellett az üzleti vállalkozásuk sikerének egy részét is ebben látják. A megtérülő beruházás és a gazdaságossági szempontok mellett ezért fontos szempont volt a tervezés során az akadálymentes kialakítás is. Természetesen gondoltunk a többi évszakra is, melyekben a síelést a kerékpározás váltja fel, ennek megfelelően rugalmasan alakítjuk ki a szálloda arculatát.

Mivel a tulajdonosok nagyon szeretik a természetes anyagokat eredeti mivoltukban felhasználni, azonban közel áll hozzájuk a modern stílusú lakberendezés is, így az épület belső tereit eklektikus stílusban  terveztem meg, mely rusztikus és modern elemek optimális arányán alapul.

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.