"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Referenciáink » Egy 100 m2-es sorházi lakás

Egy új építésű 100 m2-es sorházi lakás tulajdonosa azzal bízott meg, hogy tervezzem meg a lakását rusztikus és modern stílusban. Színek tekintetében a szürke, a fekete és a fehér domináljanak, a lila és árnyalatai pedig a kiegészítőkben jelenjenek meg.

A budaörsi Természetes Kövek Háza tulajdonosaként már sokéves tapasztalattal rendelkezem a fal- és padlóburkolatok kiválasztásában, és mivel ügyfelem a nálunk forgalmazott burkolatokba szeretett bele, a lakberendezési koncepció gyorsan kialakult a burkolatok tekintetében.

A padlóburkolatok a közösségi terekben szürke színű Jura mészkőből készültek, a hálóba és a vendégszobába pedig parkettát választottunk. A fürdőszoba fahatású kerámia burkolata szerves egységet alkot a lakás természetes kőburkolataival és színvilágával. A rusztikus burkolatok, az asztalos munkáját dicsérő modern bútorok, valamint a lakberendezési kiegészítők harmonikusan egészítik ki egymást a belső terekben.

A barna ajtók melegséggel töltik meg a lendületes vonalvezetésű, fiatalos hangulatú lakást, melynek fő látványeleme az étkező mögötti falon elhelyezett vinyl alapú poszter. Dinamikusan, mégis elegánsan jelenik meg a térben, egyensúlyt teremtve a hűvös és a meleg textúrák, színárnyalatok között.

Szöveg: Szalárdi Zsófia | Fotó: Oravecz István

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.