"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Rólunk

Rólunk mondják:

  • "A kiváló referenciáik miatt léptem kapcsolatba a "La Maison de Sophie - Lakberendezés"-sel. A lakásfelújitásra végül anyagi és praktikussági okokból, az én döntésem folytán nem került sor, de eme döntés meghozatalában is végig őszintén támogattak, még akkor is, amikor egyértelmű volt, hogy nekik anyagi érdekük nem fűződik hozzá. Kellemes, pozitív tapasztalat, főleg más szolgáltatókhoz képest. Csak ajánlani tudom őket." Vizsy Krisztián
  • "Új irodánk kialakításához, berendezéséhez kértük Zsófi segítségét. Barátságos, szellős irodát álmodtunk, Zsófi tervében a letisztultság a jó elrendezés és a tér kihasználása mind együtt volt. Az iroda kialakítása során bármikor, akár késő este is elérhető volt és minden munkával a tervezett időre elkészültek. Igazán elégedett voltam a munkájukkal, szép irodát kaptunk, aminek az összhatása Zsófi érdeme. Mindenkinek csak ajánlani tudom." Wilberding Katalin, DERTOUR Hungária

Lakberendező az Ön egyéniségét tükröző otthona kialakításához

Szalárdi Zsófia lakberendező

Írhatnám, hogy gyerekkorom óta a lakberendezés volt az álmom...
de ez nem lenne igaz. 

Az én szenvedélyem mindig is a kőburkolatok voltak, jobban mondva, gyerekkoromban még csak az ásványok és a kőzetek. Közülük is elsősorban a családommal együtt gyűjtött kövek, majd a későbbiekben az ásványbörzéken megvásároltak.  Amikor - néhány kitérő után - 2001-ben a férjemmel megnyitottuk a "köves" vállalkozásunkat,  akkor jöttem rá, hogy ez az, amit tényleg csinálni akarok.  

Eredeti végzettségem német nyelvtanár, azonban már az első munkahelyemen - az akkori Raab Karcher Rt-nél - megismerhettem az építőipar sokrétű, izgalmas világát. A tervezésbe pedig úgy csöppentem bele, hogy először fürdőszobákat kezdtem tervezni egy 3D burkolattervező programmal a hozzánk betérő ügyfeleknek teljesen ingyen.
Majd ahogy egyre inkább nőtt az igény a terek szakemberrel való megtervezéséhez, nyitni kezdtünk a lakberendezők felé. 

Először oktatásokat szerveztünk nekik, majd annyira megtetszett és lenyűgözött ez a szakma, hogy jelentkeztem egy 2,5 éves OKJ-s képzésre a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolába. Úgy gondoltam ugyanis, hogy nem tehetem meg a hozzánk betérő és nekünk bizalmat szavazó ügyfelekkel, hogy lelkes amatőr módjára tervezgessek továbbra is  - és már nem csak fürdőszobákat. 

Munkáimban ezért találhatók meg szép számmal kőburkolatokkal tervezett lakások, és bár természetesen olyan megbízásokat is szívesen elvállalok, ahol nem feltétlenül szeretnének követ használni, ha tehetem, mindig becsempészem az enteriőrökbe a kőburkolatok megismételhetetlen, egyedi világát. 

Tamás Attila okleveles mérnök

Miért válasszon engem?

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.