"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa."
Coco Chanel

Impresszum

Szalárdi Zsófia lakberendező honlapja, Természetes Kövek Háza Kft.

Szalárdi Zsófia lakberendező LaMaison.hu honlapjának működtetését a Természetes Kövek Háza Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Károly király utca 16.; adószám: 26298364-2-13 ) végzi.

A weboldalt Szalárdi Zsófia lakberendezési szolgáltatásainak internetes publikálására, és az érdeklődők lakberendezéssel, lakberendezési stílusokkal kapcsolatos széles körű tájékoztatására hoztuk létre. Az összeállított tartalmakat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A honlapon olvasható anyagok azonban elsősorban ismeretterjesztő és tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik a lakberendezővel való személyes találkozást és személyes konzultációt.

Szalárdi Zsófia lakberendező, a Természetes Kövek Háza Kft. ügyvezető igazgatója

Szerzői jogvédelem

A www.lamaison.hu honlapon elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.
A Természetes Kövek Háza Kft. a weboldal bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

A Természetes Kövek Háza Kft. előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy a tartalmat harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.lamaison.hu weblapján található anyagokat kizárólag Szalárdi Zsófia lakberendező, illetve a Természetes Kövek Háza Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés

Eastside Informatika Kft.
Székhely: 2040 Budaörs, Széles utca 13/1.
Telefon: 36-23-414-598
Fax: 36-23-414-598
E-mail: info@eastside.hu

  
Legfrissebb lakberendezés munkáink

A lakberendezés során megvalósítunk egy vágyat. Az Önét. Lakberendezőként eloszlatjuk a félelmét, csökkentjük a bizonytalanságát, és levesszük a válláról az ötletelés bizonytalanságát és a kivitelezés embert próbáló terheit.

Miért fontos a lakberendező?

  • Mert nem az első otthonát tervezi.
  • Mert külső szemmel, elfogulatlanul meglát olyan dolgokat is, amit Ön gondolatai és ötletei sűrűjében talán nem is vesz észre. Vagy nem tulajdonít neki jelentőséget.
  • Mert több éves tapasztalattal egyensúlyoz az építőanyag forgalmazó, a generálkivitelező és az Ön érdekei között. És ezt nem elhanyagolható módon az Ön érdekeit képviselve, már sokat látott szemmel és semmitől sem zavarba hozható módon teszi.
  • Mert az Ön igényét megismerve stílusismerete és komplex látásmódja segítségével egységes és esztétikus belső tereket alkot. Olyan tereket, melyek az Ön egyéniségét tükrözik.
  • Mert több éves tapasztalata alapján rájött már arra, hogy a stílusok ismerete a bőség zavarával nem korlátozza, hanem a lehetőségek választhatóságát biztosítja egyéniségét tükröző otthona kialakításához.

Szalárdi Zsófia
lakberendező


Miért válasszon engem?

Az Ön igényét felmérve és megértve 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona kialakításában.

Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában.

Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom (gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás).

Természetes kő- és faburkolatok értékesítésével foglalkozik cégünk Budaörsön, így könnyedén kiválaszthatjuk az Önnek tetsző anyagokat.